PC

Odlična borilačka igra Injustice: Gods Among Us je besplatna za preuzimanje

Za studio NetherRealm prvobitno vezujemo Mortal Kombat serijal tabačina, ali ovaj developer ima još jedan serijal borilačkih igara koji je inspirisan superherojima kuće DC.

Ovde nećemo samo veličati kvalitet ovih igara, već vas obaveštavamo da je prva Injustice igra iz 2013. godine, punog naziva – Gods Among Us – potpuno besplatna za preuzimanje na PC, Playstation 4 i Xbox One platformama(klik na plaformu kako bi otišli na link za preuzimanje).

Igru možete besplatno preuzeti prostim dodavanjem u svoju biblioteku na platformi na kojoj je posedujete, gde će ona ostati i nakon završetka promocije. Deljenje igre traje do 26. juna.

NetherRealms i Warner Bros Interactive dele Ultimate ediciju igre, što znači da je tu bonus od 6 novih igrivih junaka, 30 dodatnih skinova za iste, kao i 60 S.T.A.R. Labs misija koje dopunjuju kampanju. Pored kampanje tu je i multiplejer za nadmetanje sa prijateljima, i ovo je odlična prilika za tako nešto pošto svako može preuzeti Injustice: Gods Among Us besplatno.

Ovo besplatno darivanje verovatno dolazi u susret najavi nove, treće po redu, igre u Injustice serijalu, za koju se već dugo vremena govori da je u razvoju, a pre par meseci otkriveno je više detalja o novitetima koje nosi.

Ako ste za još besplatnih igara, bacite pogled na naslove koje u narednih nedelju dana nudi Epic Games Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top