PlayStation 5

Playstation 5 događaj planiran za ovu nedelju odložen zbog nereda u SAD

Playstation 5 - PS5

Višemesečno čekanje na detaljniji prikaz Playstation 5 konzole i njenih igara se nažalost neće privesti kraju ove nedelje, pošto je Soni rešio da događaj odloži.

Odlaganje dolazi zbog aktuelnih protesta i nereda u Sjedinjenim Državama zbog ubistva mladog Afroamerikanca, koji se polako šire i na ostatak sveta. Prethodnih nedelja je mnoge zabrinavalo to da će korona virus dovesti do pomeranja PS5 događaja, ali ovi neredi dolaze kao pravo iznenađenje pred fanove koji su jedva čekali ovaj događaj.

U zvaničnoj objavi povodom odlaganja, Soni navodi da je trenutno potrebno čuti daleko važnije glasove od najava novih igara, tako da će predstojeći period prepustiti protestima i daljem razvoju situacije na tlu SAD-a.

Sony je Playstation 5 događaj promovisao i na televiziji, ali sada će ovaj četvrtak ostati upražnjen za veče puno najava. Trenutno nije poznat novi datum održavanja događaja, a potrebno je ispratiti da li će ostali događaji planirani za ovu i naredne nedelje biti odloženi ili ne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top