PC

Pojavilo se još glasina vezano za PC izdanje igre Bloodborne

Glasine da će se određena Playstation ekskluziva pojaviti i na drugim platformama postoje praktično od same najave te iste igre, ali u proteklom periodu se sve više govori da će Bloodborne izaći i pred PC publikom.

Ova PS4 ekskluziva je objavljena 2015. godine od strane studija From Software, koji je druge naslove objavljivao i na drugim platfomama, čime je znatno lakše izvršiti tranziciju.

Najnoviji niz glasina objavljenih od strane nekoliko različitih izvora govori o tome da će se Bloodborne uskoro pojaviti za PC. Prvo je poznati leaker Wario64 nagovestio da će Bloodborne uskoro postati dostupan za PC i to ne samo putem PS Now servisa. Potom je još jedan korisnik Twittera otkrio da je od pouzdanog izvora dobio potvrdu da je port Bloodborne u pripremi i da će biti prilično zadovoljavajući za fanove.

Izvan Twittera, na forumu ResetEra takođe kruže glasine da je Bloodborne na putu ka PC platformi. Svi izvori tvrde isto, ali kao i sa svim glasinama, ostaje da sačekamo zvaničnu objavu.

Ako se Bloodborne ove godine pojavi izvan Playstation 4 ekosistema, to zapravo i neće biti prva igra, pošto je Horizon Zero Dawn već potvrđen za PC i treba se pojaviti ovog leta. Možda Soni želi da sa starijim igrama na drugim platformama privuče nove igrače u Playstation ekosistem tako što će nastavke izdati kao PS5 ekskluzive.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top