PC

Predstavljena nova Sniper Ghost Warrior igra, stiže na jesen

Nakon što je zbog preambicioznosti igra Sniper Ghost Warrior 3 omanula na tržištu, developer CI Games se okrenuo ka spin-off naslovima baziarnim na serijalu o pritajenom snajperisti.

Prvi Sniper Ghost Warrior Contracts se pojavio tokom prošle godine i sa singplejer kampanjom podeljenom na “ugovore” trenutno ima Mostly Positive rejting na Steamu. Povodom solidnog uspeha prve igre, CI Games je sada predstavio i Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Jake strane prve igre su otvoreni dizajn nivoa sa ogromnom slobodom da igrači na svakoj mapi mogu samostalno osmisliti način eliminisanja mete. U pozitivne aspekte se ubrajaju i gedžeti koji dodatno šire gejmplej, realistična mehanika upotrebe snajpera kao oružja i ostalo.

Vrlo je verovatno da će i Sniper Ghost Warrior Contracts 2 doneti te mehanike, verovatno i poboljšanje, ali usled nedostatka drugih detalja nije poznato koji će sve noviteti biti servirani pred igrače.

Contracts 2 će se pojaviti ove jeseni za PC, PS4 i Xbox One, dok detalja o next-gen konzolama trenutno nema.

U znak najave drugog dela, prvi Contracts je dostupan za kupovinu putem Steama sa 40% nižom cenom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top