PC

Total Annihilation: Commander Pack je besplatan za preuzimanje putem GOG platforme

GOG platforma ponovno ostvarivanje zarade u prvom kvartalu ove godine proslavlja darivanjem jedne kultne klasične igre.

Radi se o Total Annihilation, strategiji u realnom vremenu iz 1997. godine, u kojoj se borite na ogromnim 3D bojištima za nadmoć nad drugim silama. Igra pruža kontrolu nad 100 jedinica tokom vojevanja borbi, a ujedno postoji i gomila modova za prošireno iskustvo. Ovo je ujedno odlična prilika da se prisetite jedne kultne strategije iz 20. veka.

Igru možete besplatno preuzeti besplatno u naredna dva dana, odnosno do 7. juna u 15 časova po našem vremenu putem ovog linka, nakon čega će zauvek ostati u vašem vlasništvu ako ste je preuzeli. U pitanju je Commander Pack izdanje što znači da su uključene i dve ekspanzije koje dodatno proširuju sadržaj igre.

Ako vam ovaj naslov nije dovoljan, onda se zaputite na Epic Games Store, gde vas očekuje potpuno besplatna kooperativna kulinarska avantura Overcooked, ili na Steam, gde je PUBG besplatan za igranje tokom vikenda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top