PC

U znak 3 miliona prodatih primeraka, Kingdom Come: Deliverance besplatan za igranje tokom vikenda

Kingdom Come: Deliverance, studija Warhorse, je ove pre par meseci obeležio tačno dve godine od premijernog pojavljivanja, a sada je izdavač Deep Silver naveo da je za taj period ova srednjevekovna igra prodata u 3 miliona primeraka na svim platformama.

Iako skromna, prodaja je dosta značajna kada se uzme u obzir da iza igre stoji mali studio i da je reč o novoj franšizi. Takođe, Kingdom Come: Deliverance je zabeležio veliko interesovanje od strane igrača za DLC, pošto je tu zabeleženo oko 1,5 miliona prodatih paketa sa dodatnim sadržajem.

Odlična prodaja biće obeležena vikendom besplatnog igranja na Steamu, pa tako svako u periodu između 18. i 22. juna svako može probati mačevalačke akrobacije koje nudi Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance će u narednim godinama dobiti nastavak, što je i potvrđeno od strane samog developera. Rad na novom projektu je ubrzan sa povećanjem broja zaposlenih, što je svakako pomogla kupovina studija od strane kompanije THQ Nordic.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top