Filmovi-Serije

Umesto tri, druga sezona The Witcher serije imaće samo jednu vremensku liniju

Stari i novi fanovi The Witcher franšize su prvu sezonu Netflixovog ostvarenje prihvatili sa generalno pozitivnim reakcijama, ali se našlo i par zamerku, od kojih je najveći broj upućen za zbunjujućim vremenskim razmacima pokrivenim tokom toka od 8 epizoda.

Onima koji su odigrali sve tri Witcher igre i pročitali knjige Andžeja Sapkovskog, to nije predstavljalo problem, ali za neupućene u dešavanja u ovom univerzumu, radnja prve sezone je verovatno bila izuzetno konfuzna i teška za ispratiti.

Druga sezona neće patiti od istih grešaka, otkriva režiser serije Loren Hisrič, pošto su sada svi glavni junaci stigli do iste tačke u vremenu. Samim tim, umesto tri u prvoj, druga sezona nosi samo jednu vremensku liniju, koja će biti prožete skokovima u prošlost sa prisećanjima(flashbacks) ili u budućnost, ali to opet neće komplikovati tok radnje.

Ovo su verovatno jako dobre vesti za fanove koji su tek pohvatali šta se sve izdešavalo tokom prve sezone, ali ono što je trenutno neizvesno je kada druga sezona dolazi na Netflix. Uzrok neizvesnosti je prekid snimanja zbog korona virusa, koje se prema nekim glasinama treba uskoro nastaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top