PC

Batman: Arkham City prodat u 12,5 miliona primeraka, zarada premašila 600 miliona dolara

Čekanje na novi naslov sa Batmanom kao superjunakom se poprilično odužilo, pogotovu što zvanične reči developera još uvek nisu doprle do javnosti.

Ipak, i pored čekanja na novu igru, stariji Batman naslovi nastavljaju sa odličnom prodajom, kao što je u ovom slučaju Batman: Arkham City. Najnoviji izveštaj o prodaji otkriva da je ovaj naslov do sada prodat u oko 12,5 miliona kopija za PC, Playstation 3 i Xbox 360, što je povećanje za oko 6,5 miliona u odnosu na poslednje objavljenu sumu 2012. godine.

Ovaj broj prodatih primeraka je ukupno generisao oko 600 miliona dolara zarade za developere Rocksteady Games i izdavača Warner Bros. Naravno, važno je imati u vidu da je zarada “čista”, odnosno dolazi samo od prodaje igre, pošto tada nisu postojale razne mikrotransakcije i propusnice koje su zahtevale dodatno ulaganje.

Ovo je sasvim dovoljan povod da se avanture Betmena nastave kroz video igre. Naslov o kojem je bilo toliko glasina u proteklim mesecima bi trebao biti reboot serijala, i predstavljanje navodno možemo očekivati u avgustu na događaju posvećenom DC junacima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top