Filmovi-Serije

Dragons Dogma anime od septembra na Netflixu

Dok lista serija i filmova baziranih na popularnim franšizama nastavlja da raste, red je bio da se neka od najavljenih animiranih serija i pojavi pred publikom.

Na zvaničnom Netflix Twitter nalogu otkriveno je da će se anime serija Dragons Dogma, po uzoru na istoimeni klasik kompanije Capcom, pojaviti 17. septembra.

Datum izlaska je svakako najbitniji detalj kada je u pitanju dolazak na Netflix, ali pored toga i dalje imamo jako malo detalja o samoj radnji. Studio Sublimation radi na animiranju, a u samoj seriji ćemo pratiti “čoveka u potrazi za osvetom nad zmajem koji mu je ukrao srce”.

Nama se igra Dragon’s Dogma: Dark Arisen veoma dopala, sa dobrom pričom, muzikom i zabavnim gejmplej mehanikama, a nadamo se da će isto biti i sa anime serijom, koja bi trebalo da upotpuni vreme čekanja na novu Dragon’s Dogma igru.

Najava dolaska ove serije na Netflix dolazi kao prijatno olakšanje, pošto je zbog korone dosta noviteta odloženo, i ovo je prvo od zvučnijih imena koje će se pojaviti u septembru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top