PC

Epic Games Store ove nedelje besplatno deli tri naslova

Darivanje naslova na Epic Games Store nastavlja se i dalje, sa novom nedeljom besplatnih igara pred nama, dok je prošlonedeljna završena.

Sada je tri naslova besplatno u jednom paketu, koji pripadaju indie kategoriji, ali to ne umanjuje njihov značaj. To su igre 20XX, Barony i Superbrothers: Sword & Sworcery. Njih je moguće preuzeti do 6. avgusta na stranici posvećenoj besplatnim naslovima, gde možete pronaći još dve bespltne igre – Sludge Life i Delores: A Thimbleweed Park mini-adventure.

20XX je akcioni platformer sa opcijom za kooperativno igranje kroz šarenoliku ponudu nivoa i bitke protiv boss karaktera. Barony je igra koja takođe nudi kooperativno igranje, ali je u pitanju mačevalački roguelike iz prvog lica inspirisan kultnim cRPG naslovima. I na kraju imamo Superbrothers, igru sa prostim ali upečatljivim vizuelnim stilom koja kazuje priči o ratniku-svešteniku na velikoj avanturi.

Procedure za preuzimanje je prosta, a narednog četvtka u ponudu stiže naslov Wilmot’s Warehouse.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top