PC

Glasovni glumac za lik Sema Fišera otkriva da je nova Splinter Cell igra u razvoju

Nedavno održani Ubisoft Forward događaj je pred igrače koji cene naslove kompanije Ubisoft doneo solidan materijal u vidu najave za nove igre, kao i premijerno predstavljanje za Far Cry 6.

Za fanove Splinter Cells serijala to je još jedan događaj koji ih je ostavio sa gorkim ukusom u ustima, pošto nema najave novih avantura Sema Fišera. Ipak, izgleda da to ne znači da novi Splinter Cell nije u produkciji, pošto je glasovni glumac iza italijanskog Sema Fišera otkrio da se radi na povratku ovog serijala.

Luka Vard, koji pozajmljuje glas protagonisti ovih igara u verziji za tržište Italije, putem sajta Mutliplayer.it otkriva da se radi na Splinter Cell igri koja bi trebala imati efekat završne epizode, kao i da se prvobitno trebala pojaviti ove godine, ali je zbog niza negativnih situacija sve pomereno za narednu godinu.

Ovo nije prvi put da ovaj glasovni glumac govori o novoj Splinter Cell igri, tako da kao i sa svim ostalim glasinama treba sačekati na zvaničnu reč kompanije Ubisoft. Nada da će se Sem Fišer vratiti nastavlja da živi, a iskreno želimo da to bude AAA igra za standardne platforme/konzole, i na neki spin-off naslov za VR uređaje kao što se govori.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top