PC

Hawkeye će takođe biti igriv u Marvel’s Avengers, dolazi nakon izlaska

Održano je julsko okupljanje kriznog štaba Osvetnika, takozvana War Table prezentacija koju Square Enix periodično organizuje zarad otkrivanja novih detalja vezanih za naslov Marvel’s Avengers.

Celokupni događaj bio je posvećen moćima superheroja, detaljima kampanje, a najviše se govorilo o predstojećem zatvorenom i otvorenom Beta tesitranju, koje će biti započeto 7. avgusta.

Beta test će pokriti određenu sekvencu igre, verovatno uvodnu, vezanu za A-Dan, dok je plan da se svi elementi delimično pruže tokom igranja. Beta test će prvo biti zatvorenog tipa, sa prednošću za PS4 igrače koji sve dobijaju nedelju dana pre ostalih.

Možda i najzanimljivija stvar vezana za ovaj događaj i nove detalje o Marvel’s Avengers je prvi detalj o sadržaju nakon izlaska, pošto je specijalnim trejlerom otkriveno da će Hawkeye doći kao DLC u svet Osvetnika. Ovaj junak će biti besplatan dodatak za Marvel’s Avengers kada se pojavi, kao i većina dodatnog sadržaja. Hawkeye će biti samo jedno u nizu proširenja sveta igre u narednim mesecima.

Marvel’s Avengers izlazi 4. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top