PC

Horor igra Carrion tokom prve nedelje prodata u preko 200.000 primeraka

Dugi period čekanja na horor igru sa jedinstvenim obrtom je konačno priveden kraju ovog leta, što se odrazilo na prilično jaku prodaju tokom prve nedelje.

Horor igra Carrion u kojoj se igrači nalaze u ulozi negativca, odnosno vanzemaljca koji za cilj ima proždiranje svih ljudi u svemirskoj stanici, prodata je u preko 200.000 primeraka tokom prve nedelje prodaje.

Pošto se radi o igri koja nije agresivno reklamirana od strane izdavača Devolver Digital, ova cifra je sasvim solidna, pogotovu kada se napomene da se ne računaju igrači koji su Carrion zaigrali putem Xbox Game Pass.

Carrion je privukao dosta pažnje tokom faze razvoja, a i mi smo nekoliko puta pisali o igri i imali smo prilike da isprobamo demo verziju pre par meseci.

Pre nego što se upustite u kupovinu igre, imate priliku da isprobate besplatni demo na Steamu i vidite da li ste skrojeni za ulogu negativca, ili ubijanje sopstvene rase u igri nije vaš “fazon”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top