PC

Killing Floor 2, Lifeless Planet i The Escapists 2 besplatni na Epic Games Store

I ovoga četvrtka kao prethodnih, pred vama, dragi igrači, je novi paket besplatnih igara na Epic Games platformi.

Ovoga puta Epic Games nije povlačio igre iz ponude, već se drži obećanog i deli čak tri igre. Prva u ponudi je Lifeless Planet sa naučno-fantastičnom pričom koja govori o otkriću napuštenog ruskog naselja na udaljenoj planeti.

Potom sledi The Escapists 2, igra koja je od ranije najavljivana da će biti u ponudi, gde je zadatak pobeći iz najstrože čuvanih zatvora, sa dosta slobode u kreativnosti osmišljavanja bega. I na kraju, predvodnik ponude je definitivno Killing Floor 2, kooperativna pucačina iz prvog lica u kojoj se sukobljavate sa armijama zombi stvorenja zvanih Zedovi. Ovaj naslov studija Tripwire Entertainment obiluje sadržajem i još uvek dobija novitete od strane developera, tako da ga obavezno treba isprobati.

Procedura je prosta kao i uvek, potrebno je proći proces kupovine za sva tri naslova i potom oni zauvek ostaju u vašem vlasništvu. Sve besplatne igre možete pronaći na ovom linku, a naredne nedelje će Torchlight doći u ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top