PlayStation 4

Najbrže prodavana i najviše ocenjena nova franšiza – Ghost of Tsushima

Soniju pred kraj trenutne generacije konzola ide izuzetno dobro(kao da do sada nije), sa izuzetnim uspehom koji ostvaruje kroz poslednji nalet Playstation 4 ekskluziva. Početkom leta je The Last of Us 2 i pored kontroverzi ostvario rekordnu prodaju u svega 3 dana, a odličan niz se nastavio i sa Ghost of Tsushima.

Ova potpuno nova franšiza za Playstation brend iza koje stoji studio Sucker Punch, izazvala je veliko interesovanje igrača u čitavom svetu, i to najviše u Japanu, gde je čak došlo i do nestašice fizičkih izdanja u prodavnicama.

Soni je sada objavio i finalne brojke prodaje, čime je otkriveno da je u prva tri dana prodato preko 2,4 miliona primeraka ove igre. Zahvaljujući odličnoj prodaji, Ghost of Tsushima je sada postao najbrže prodavana nova franšiza na PS4 sistemima. Uspeh igre je i generalno veliki, pošto se po broju prodatih kopija nalazi na 4. mestu iza TLOU 2, Spider-Man i God of War.

To nije sve, pošto je uspeh Ghost of Tsushima obeležen i na sajtu koji prikuplja sve ocene kritičara i publike – Metacritics. Na ovoj platformi ocene od strane kritičara nisu sjajne kao kod provokativnog The Last of Us 2, ali za razliku od tog post-apokaliptičnog naslova, Ghost of Tsushima je najbolje ocenjena PS4 igra od strane publike sa prosečnom ocenom 9,3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top