PlayStation 5

Naredni događaj posvećen Playstation 5 konzoli će navodno biti održan početkom avgusta

Skromni, ali jako važni, junski događaj posvećen Playstation 5 konzoli ostavio je fanove željnim za još detalja i prikaz većeg broja igara.

Sony je po pitanju nove konzole otkrio njen dizajn, ali ne i druge detalje koji se vezuju za samu cenu, datum kada će se ona pojaviti u prodaji, kao i za opciju prednaručivanja.

Da ćemo ovog leta dobiti još jedan State of Play posvećen Playstation 5 konzoli, otkriveno je još ranije od zvaničnih izvora, a sada putem nezvaničnih saznajemo datum i vreme njegovog održavanja.

Roberto Serano, poznati insajder industrije, otkriva da je naredni PS5 događaj samo par nedelja daleko, i da će se održati već 6. avgusta u 22 časa po našem vremenu. U Twitter objavi nije otkriveno koja će biti glavna tema ovog događaja, ali se spominje da bi pored dodatnih detalja o next-gen konzoli, mogli videti i niz novih najava PS5 ekskluziva, što znači da su one predstavljene u junu samo delić velikog kolača.

Kao i sa svakom glasinom, treba sačekati zvaničnu objavu Sonija, ali ono što u ovom slučaju daje kredibilnost glasini je činjenica da je Serano prošli događaj tačno otkrio pre same zvanične objave.

Pre nego što Playstation 5 dođe na red, danas, 23. jula, se održava događaj posvećen Xbox Series X konzoli koji će trajati sat vremena i biće u potpunosti posvećen igrama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top