PlayStation 4

Naughty Dog već zapošljava za rad na novoj singlplejer igri

Još uvek se sabiraju utisci povodom priče i politike koja se našla u The Last of Us 2, koji kritičari kuju u zvezde dok su igrači razočarani.

Ono što je sigurno je da je The Last of Us 2 apsolutni uspeh u prodaji, pošto je krunisan na generaciji na izmaku kao najbrže prodavana igra za svega tri dana od izlaska.

Zahvaljujući završetku igre, praćenom sa nekoliko odlaganja, Naughty Dog je već započeo rad na novom, što je otkriveno putem listinga za posao. Na zvaničnom sajtu developera je objavljen niz oglasa, u kojima se traži dizajner nivoa, gejmplej animator, programer alata.

Novi članovi studija pridružiće se radu na ovom, za sada, misterioznom projektu, koji će biti singlplejer prirode i nosiće detalje naredne generacije(PS5). U nekom od ranijih intervjua, otkriveno je da naredni projekat može biti The Last of Us 3, ili nešto sasvim novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top