PC

Otkriven novi trejler za psihološki horor studija Blobber – The Medium

Psihološki horor The Medium je predstavljen na prvom događaju posvećenom Xbox Series X konzoli u maju, a Microsoft i Blobber Team sada pružaju potpuno novi uvid u igru i temu natprirodnog koju istražuje.

Glavna prodajna tačka igre će biti mogućnost igranja u dva sveta, realnog i duhovnog, zahvaljujući moćima protagonistkinje. Takozvana dualna realnost je zvanično patentirana kao gejmplej mehanika, pošto će The Medium biti prva igra koja dozvoljava da se simultano igra u dva sveta.

Ova mehanika deluje poprilično impresivno i jedva čekamo neki prikaz gejmpleja da vidimo kako će funkcionisati u praksi.

The Medium za sada nema zvanični datum izlaska, ali će izaći krajem godine, odnosno zajedno sa Xbox Series X konzolom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top