PlayStation 5

Otkriveno kako će izgledati omot Playstation 5 igara

Tržište video igara se sve više okreće ka digitalnom modelu prodaje, sa velikim udelom igrača koji kopije igara kupuju u virtuelnom obliku putem raznih platformi.

To ne znači da se sa novom generacijom konzola, Playstation 5 i Xbox Series X, odustaje od fizičkih izdanja već će ona ostati aktuelna i u budućnosti, uprkos smanjenom udelu. Na Twitter kanalu kompanije Soni, otkriven je rani dizajn koji prikazuje kako će omot kutije igre izgledati kada PS5 bude ušao u ponudu.

Podeljeni dizajn vezan je za jednu od ranije najavljenih Playstation ekskluziva, Spider-Man: Miles Morales. Izgled generalno ne donosi ništa inovativno kada je u pitanju sam omot za igru, ali je zanimljivo videti kako će PS5 kutija za novi Spider-Man naslov biti ukrašena.

Podsećamo, nova generacija konzola i igara će sa sobom najizvesnije dovesti do poskupljenja igara, sa standardnih 60 dolara na 70, što je 2K Games već učinio sa NBA 2K21.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top