PC

Pogledajte poređenje grafike između PS4 Pro i PC verzije igre Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn PS4Pro vs PC

Soni i Guerrilla Games su prošle nedelje konačno rešili da otkriju kada će PC publika moći da zaigra jednu od najboljih PS4 ekskluziva i to ne putem emulatora i servisa.

Horizon Zero Dawn će se na PC-u pojaviti 7. avgusta sa nizom dopuna za ovu platformu, kao i pridodatim DLC sadržajem. Uz datum izlaska je stigao i trejler koji bolje upućuje na dodatke koje nosi PC verzija, što je poslužilo za poređenje grafike između dveju platformi.

Ne radi se o zvaničnom poređenju, ali je jutjuber Cycu1 iste scene iz PC trejlera uporedio sa grafikom viđenom u verziji igre za Playstation 4 Pro konzolu. Iako smo očekivali da će PC verzija biti znatno unapređenija u odnosu na konzolnu, to nije slučaj, ali opet postoje delovi igre gde je prikaz na PC-u bolji od grafike na četvorci.

PC i PS4 Pro verzije su praktično identične, dok u pojedinim segmentima prikaz na računarima izgleda bolje zahvaljujući dinamičnoj vegetaciji i boljim refleksijama, gde se lica i slično vide svetlije/jasnije. Naravno, benefiti koji nisu vidljivi, a i te kako znače za PC publiku su otključani frejmrejt sa visokim rezolucijama igranja.

Naravno, i bez značajnih grafičkih unapređenja, Horizon Zero Dawn izgleda izuzetno impresivno i jedva čekamo da dođe taj 7. avgust, pa da iskusimo avanturu na računarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top