Mobile

Predstavljena još jedna Crash Bandicoot video igra

Popularni krznati junak Crash je ponovo među nama, i to zahvaljujući povratku u vidu odličnog rimejka originalne trilogije, objavljene pre par godina.

Nedavno je predstavljena potpuno nova igra, Crash Bandicoot 4: It’s About TIme, sa kojom dolaze drugačija avanture i poznati neprijatelj. Međutim, to nisu jedine avanture u kojima se odvijaju Crash ludarije, pošto je predstavljen mobilni naslov – Crash Bandicoot: On the Run!

Kao što se može zaključiti na osnovu imena, u pitanju je endless runner igra, u kojoj ćete trčati u nedogled i pritom sakupljati razne predmete, izbegavati prepreke i boriti se protiv boss karaktera, koje poznajemo iz ranijih igara. Boss okršaji mogu biti zanimljiv element u On the Run ako se implementiraju kako treba i sa originalnim sposobnostima neprijatelja, a još jedno osveženje će biti “kolektivno” trčkaranje, pošto jednoj igri može pridružiti još jedan igrač.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time neće imati mikrotransakcije, što je i potvrđeno, ali će ovaj naslov(kao što to obično biva u mobilnim igrama) biti pun raznih sistema monetizacije.

Datum dolaska igre na Android i iOS telefone nije poznat, ali je trenutno pokrenut proces pre-registracije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top