PC

Prikazan gejmplej za jedinstveni element dualne realnosti u psihološkom hororu The Medium

Da The Medium neće biti još jedan običan psihološki horor na tržištu saznali smo prošle nedelje na Xbox događaju, gde je Blobber Team sa najnovijim trejlerom otkrio jedinstvenu mehaniku koju je čak i patentirao.

Radi se o elementu dualne realnosti koji će biti prisutan i koji označava da će igrači istovremeno kontrolisati glavnog karaktera u dva različita sveta, onom (za igru)stvarnom i nadrealnom.

Ovaj element je jako zainteresovao mnoge fanove, koji su verovatno želeli da saznaju više o njemu, a studio Blobber, zaslužan za prošlogodišnji Blair Witch, je radoznalost i zasitio sa gejmplej videom. U videu je prikazano kako tačno funkcioniše dualna realnost u The Medium, i to još uz objašnjenje developera.

Glavni protagonista, medijum, će se u pojedinim sekvencama istovremeno kretati u oba sveta, što je prikazano podeljenim ekranom, dok postojati i delovi igre gde promena u jednom svetu direktno utiče na drugi. Recimo, u videu ispod je prikazano kako okretanje kazalji na satu pomera vreme u nadrealnom, kao i da nevidljive sile imaju uticaja na stvarni svet.

Sa novim video smo postali još zainteresovaniji za The Medium i nadamo se da će opravdati očekivanja kada se pojavi na jesen za Xbox Series X i PC.

Ako želite da saznate više o igri, pogledajte trejler koji je premijerno prikazan u maju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top