PC

Šašavi trejler za Surgeon Simulator 2 donosi datum izlaska

Surgeon Simulator dobija nastavak, koji izgleda da neće biti samo unapređeniji, već i dosta luđi u odnosu na skromni original.

Developer Bossa Studios je izdao novi trejler koji nije reterano posvećen radnjama na operacionom stolu, već se pozabavio novim elementom u serijalu, takozvanim Creation modom.

U ovom modu, igrači imaju potpunu slobodu da kreiraju šta god žele, pre svega u vidu mini-igara i nivoa. Kako je prikazano u trejleru, ovaj mod omogućava izradu velike kuhinje, disko podijuma, kuglane, lavirinta, klavijature i bukvalno šta god igrači požele.

Naime, mod će služiti za sporednu zabavu u pauzi između operacija, i on je dostupan za do 4 igrača koji kolektivno mogu kreirati nove nivoe i zabavljati se u njima do mile volje, i to bez preterano duge procedure. Prelazak između kreiranja i igranja modova je, recimo, brži od navlačenja rukavica.

Studio Bossa je sa ovim trejlerom otkrio šta sve igrači dobijaju za prednaručivanje, kao i dodatne pakete sadržaja kada se Surgeon Simulator 2 pojavi 27. avgusta putem Epic Games Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top