Mobile

Tom Clancy’s Elite Squad je nova mobilna igra kompanije Ubisoft

Mobilne igre su postale neizostavni deo industrije video igara. I pored toga što veliki deo publike kritikuje izdavače zbog agresivnih mikrotransakcija, i sličnih slabo povoljnih praksi, udeo mobilnih gejmera se povećava, a developeri video igara moraju ispratiti tu ekspanziju.

Ubisoft je u javnost izašao sa još jednom mobilnom igrom, koja je zapravo već predstavljena, doduše veoma stidljivo. Radi se o naslovu Tom Clancy’s Elite Squad, u kojem se pojavljuje čuveni protagonista Splinter Cell igara, Sem Fišer.

U novom trejleru se prikazuje kako otprilike funkcioniše 5v5 mehanika borbe u igri(minus sinematičnost). Vidljivo je da postoji podela na karaktera na klase, kao što je snajperista ili baja sa moćnim štitom. Trejler vodi kratku priču i otprilike prikazuje kako će Elite Squad izgledati kada se pojavi.

Datum izlaska još uvek nije poznat, ali je faza pre-registracije otvorena na obe platforme sa obezbeđenom nagradom u vidu oružja.

Elite Squad nije jedina mobilna igra Ubisoft Forward, pošto je ova francuska kompanija objavila i da će tabačina Brawlhalla uskoro izaći za Android i iOS platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top