Filmovi-Serije

Fallout TV serija u razvoju od strane kreatora Westworlda

Jedna od najpopularnijih franšiza je sa nama od 1997. godine, i tokom tog perioda je stekla kultni status među fanovima, sa izuzetno plodonosnim univerzumom i razvijenom pozadinskom pričom.

Bethesda je poverenje fanova poljuljala sa Fallout 76, koja je trenutno najskorija igra u franšizi, a dok čekamo na neki vredniji naslov, Bethesda objavljuje da je u izradi Fallout TV serija, i to nakon više od deceniju dugih pokušaja na tom polju.

Pročitajte još: Kako originalni Fallout(1997) izgleda 3D igra

Iza serije stoji produkcijska kuća Amazon Studios, u saradnji sa kompanijom Kilter Films, koja stoji iza niza uspešnih TV adaptacija, kao što je ostvarenje HBO produkcije – Westworld. Kako navodi Deadline, Džonatan Nolan i Lisa Džoj, izvršni producenti serije Westworld, su u radu na Fallout seriji zauzeli iste pozicije.

Kompanija Bethesda će takođe učestvovati u procesu izrade serije, i sem pozitivnih komentara kompanije zaduženih za ovu adaptaciju nema drugih detalja. Bethesda je objavila kratki tizer video kojim je serija zvanično najavljena, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati na ekranima, pošto se ipak radi o pre-produkciji.

Fallout univerzum je izuzetno plodno mesto po pitanju odabira priče koja će biti pokrivena u ovoj seriji, ono što je sigurno je da ćemo iskusiti distopijsku budućnost u kojoj je čovečanstvo na ivici postojanja zbog nuklearnog rata.

Ako postoji neki validan razlog za kašnjenje četvrte sezone serije Westworld, onda je to svakako Fallout TV serija

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top