PC

Ubisoft najavio Battle Royale pucačinu Hyper Scape, gledajte Twitch strimove za pristup zatvorenom testu

Nakon što je u javnosti procureo detalj da Ubisoft priprema Battle Royale pucačinu, što ne iznenađuje, ova francuska kompanija je sada i zvanično predstavila igru Hyper Scape.

Hyper Scape je pucačina iz prvog lica koja igrače vodi u futurističko urbano okruženje, sa Battle Royale pravilima različitijim u odnosu na druge igre u žanru. Najveća novina ovde je automatska regeneracija zdravlja, zbog čega nema štitova. Takođe, mehanika napucavanja je maksimalno uprošćena, pošto nema prikupljanja nadogradnji i raznih nivoa za iste, već se sva oružja mogu nadograditi sakupljanjem duplikata tokom meča.

Gradsko okruženje je u dosadašnjim igrama bilo prisutno samo kao deonica na ogromnoj mapi, dok je u Hyper Scape to glavno mesto zbivanja svih okršaja. Visoke zgrade su najvažnije tokom mečeva, pošto igrači na visini imaju taktičku prednost.

Ova pucačina je već dostupna kroz tehnički test, ali za sada samo najpopularnijim strimerima na Twitch platformi, koje trenutno možete gledati kako se uhodavaju u igru. Gledanjem ne samo da ćete se upoznati sa Hyper Scape, već imate priliku za dobijanje pristupa zatvorenom testu.

Ubisoft ima pristup isti kao Riot Games sa Valorant, pa tako dobijanje ključeva teče u vidu Twitch Drops funkcije. Za sada nema previše drugih detalja vezanih za ovu igru, tako da ne znamo koliko će dugo trajati ovo ograničeno testiranje, kao ni kada će se zvanično pojaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top