PC

Uplay+ pretplatnički servis je besplatan za korišćenje u narednih nedelju dana

Kompanija Ubisoft se svim snagama trudi da privuče što veću pažnju na sebe i predstojeći Ubisoft Forward, i to deljenjem besplatnog sadržaja, mada bi možda trebalo više pažnje uložiti u borbu protiv curenja sadržaja.

Šalu na stranu, ova francuska kompanije u znak promocije svojih igara omogućava besplatno korišćenje Uplay+ pretplatničkog servisa na celih nedelju dana. Na ovaj način, svako ko želi, dobija pristup biblioteci koju čini preko 100 igara ovog izdavača, među kojima se nalaze AC: Odyssey, The Division, Ghost Recon Breakpoint i brojne ranije igre.

Ova promocija traje do 27. jula za PC platformu, i pre tog datuma možete pokrenuti promociju korišćenja uPlay+ servisa potpuno besplatno, pod uslovom da ste novi korisnik, što znači da sami možete pokrenuti promo period kad vam odgovara. Ako imate sedam dana odmora na raspolaganju, ova promocija vam može odlično poslužiti da pređete neko od naslova sa Ubisoft oznakom, kao što je recimo Odiseja.

Kompanija Ubisoft će 12. jula na Ubisoft Forward prezentaciji predstaviti nove igre, potencijalno Far Cry 6, a dobićemo nove detalje za one koje su već najavljene, što bi moglo povećati interes kod korisnika koji tek isprobavaju uPlay+, pošto on nudi i rani pristup nadolazećim naslovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top