Hardware

Logitech G lansirao Pro X wireless slušalice

Svedoci smo da bežične tehnologije periferija sve više napreduju i što se tiče miševa i tastatura su već dostigle svoje kablirane parnjake a Logitech G sada ide korak dalje i predstavlja Pro X slušalice sa Lightspeed tehnologijom namenjene profesionalcima.

Logitech G Pro X su do skoro važile za sam vrh gejming periferija što smo i mi zaključili u opisu koji možete pročitati ovde. Radi se o zaista vrhunskom modelu koji ima praktično sve – izdržljivost, udobnost, vrhunski zvuk, čak i Blue Voice softver koji može promeniti boju vašeg glasa. Tu je i torbica za nošenje, dva para naušnica (kožne i plišane), drajveri prečnika 50mm i naravno 7.1 surround zvuk.

Uopšte gledano Pro X slušalice deluju kao savršen uređaj, ali je Logitech odlučio da stepenik podigne više – da ubaci Lightspeed wireless tehnologiju po prvi put u jedan ovakav uređaj. Rade na frekvenciji od 2.4GHz, domet je do 13 metara a Lightspeed tehnologija osigurava da nemate nikakvih kašnjenja a tu je i baterija koja traje preko 20 sati igranja.

Ne čudi onda i što su mnoge zvezde eSporta uključene u kampanju promocije ovog uređaja jer je ovo zaista prvi put da jedne slušalice koje i oni mogu da koriste budu u bežičnoj izvedbi što naravno mnogo olakšava fokusiranje na samu igru.

Logitech G Pro X Wireless slušalice se očekuju uskoro u prodaji a cena u Evropi će biti oko 200 evra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top