PC

Novi Cyberpunk 2077 video prikazuje ogromnu slobodu igranja i uticaj “životnog puta” na napredak

Kao što je i najavljeno, novi Night City Wire događaj posvećen u potpunosti nadolazećoj igri studija CD Projekt Red – Cyberpunk 2077 – doneo je niz novih detalja, videa i gejmpleja za fanove.

Prvi prikazani video je posvećen takozvanim “životnim putevima” koje birate na početku igranja i od kojih zavisi kako će se vaš karakter snalaziti u određenim situacijama. Video na samom početku prikazuje da je moguće odabrati gde će protagonista odrastati, bilo u nomadskoj regiji, na ulicama Noćnog grada ili u bezbednim gradama kao dete korporativnih roditelja.

U poređenju sa The Witcher igrama, gde imamo jedino ciničnog Geralta koji se ponaša u skladu sa svojom naravi, ovde u Cyberpunk 2077 je sve značajno prošireno sa odabirom početnog puta karaktera. To donosi ogromnu slobodu tokom igranja i otvara različite opcije u zavisnosti od toga da li na početku birate da igrate kao nomad, gradsko dete ili korporativna maza. Naravno, sa svim ovim dolazi i ogroman potencijal za ponovno igranje.

Prikazana su i nova oružja, neki od kreatvnih načina za rešavanje teških situacija, i niz drugih detalja mahom vezanih za oružja.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top