PlayStation 4

Novi gejmplej video za Crash Bandicoot 4 otkriva gomilu inovacija u gejmpleju

Nedavno održani State of Play događaj doneo je preko 5 minuta novih detalja vezanih za najnoviji naslov sa šašavim Krešom u glavnoj ulozi, koji dolazi nakon decenije čekanja na pravi nastavak.

Novi detalji za Crash Bandicoot 4 su fokusirani na gejmplej mehanike i inovacije koje serijal dovodi pred fanove. Grafika je osvežena i karakteri izgledaju nešto drugačije u odnosu na N. Sane Trilogy Remake, ali ono na čemu je developer Toys for Bob dodatno poradio jeste gejmplej u kojem će biti dostupno nekoliko različitih stilova.

To je moguće zbog postojanja opcije za igranje sa više karaktera, kao što su Coco, Neo Cortex i Dingodile. Svi oni će tokom igranja pružiti nešto drugačiju atmosferu u odnosu na druge, što znači da postoji izuzetno dosta potencijala za ponovno igranje. Od generalnih inovacija kod platformisanja imamo lijane, trčanje po zidovima, ziplajnovanje i kretanje po šinama. Veliko osveženje su i nove maske.

Perspektive će se menjati dosta tokom igranja, mahom između trećeg lica i sidescrolling prikaza. Ujedno, grafički stil koji naginje ka crtaćima koji su inspirisali nastanak serijala, ali očekujte i promenu prikaza sa N. Verted modom igranja, gde će biti crno beli svet u kojem razbacujete boju kako napredujete, ili recimo sve ivice će biti ukrašene neonskim bojama

Crash Bandicoot 4: It’s About Time će takođe očuvati klasičnu notu ranijih igara, tako da će i stari i novi fanovi dobiti ponešto. Igra stiže 2. oktobra za PS4 i Xbox One sisteme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top