PC

Otkriveni sistemski zahtevi za Marvel’s Avengers, teksture visoke rezolucije su opcione

U susret beta testiranju koje će uskoro početi, Square Enix je rešio da igračima koji će Marvel’s Avengers igrati na računarima pruži uvid u sistemske zahteve, kako bi oni imali dovoljno vremena da se pripreme za sam izlazak 4. septembra.

Sistemski zahtevi za Marvel’s Avengers su podeljeni u dve kategorije, minimalne i preporučene, koji najverovatnije odgovaraju igranju u 1080p rezoluciji. Ono po čemu se ovaj naslov izdvaja od velikog broja drugih jesu opcione teksture visoke rezolucije, što znači da ako igrate na nižim podešavanjima možete uštedeti na prostoru koji će igra zauzimati.

Minimum je sasvim solidan i zahteva samo i3 procesor, 8GB RAM memorije i grafiku sa 2GB VRAM, dok je kod preporučenih ipak potreban i7 sa duplo više RAM-a i video memorije.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: CPU: i3-4160 ili ekvivalent
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 950 ili AMD 270
  • RAM: 8GB
  • Prostor na disku: 75GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7 4770K ili AMD Ryzen 5 1600
  • Grafička kartica: NVIDIA GTX 1060 6GB ili AMD Radeon RX 480
  • RAM: 16GB
  • Prostor na disku: 110GB(SSD)

PC verzija Marvel’s Avengers dolazi sa širokim spektrom dodataka, poput otključanog frejmrejta, pune podrške za igranje sa mišem i tastaturom, 144Hz podrške i bogatijih grafičkih podešavanja.

Podsećamo vas da otvorena beta na PC-u zvanično počinje 21. avgusta, a oni koji su igru prednaručili mogu je zaigrati već od 14.

Videćemo kakve će utiske ostaviti beta faza na igrače, i da li će uspeti da spere razočarenje izazvano nizom sadržaja ekskluzivnog za Playstation konzolu, kao i za pretplatnike određenih servisa ili poklonike Intela.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top