PC

Serious Sam 4 odložen, izlazi 24. septembra

Studio Croteam je dosta dugo radio na četvtom ostvarenju u Serious Sam serijalu, a sada je konačno spreman da ga pruži fanovima.

Izdavač Devolver Digital je je zajedno sa developerima iz Hrvatske prošlih meseci otkrio niz detalja vezanih za Serious Sam 4, ali se među njima nije našao datum izlaska, već se sve više fokusiralo ka gejmpleju i inovacijama.

Datum izlaska je sada pružen u nešto skromnijem maniru, putem Twittera sa kratkim videom koji otkriva da Serious Sam 4 dolazi 24. septembra i to bez šanse za novim odlaganjem, pošto se igra prvobitno trebala pojaviti tokom avgusta.

Datum izlaska važi za PC i Stadia striming servis, dok će igrači na PS4 i Xbox One konzolama morati da sačekaju još godinu dana, zbog saradnje koja je osnovana između izdavača i kompanije Google.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top