PC

Facebook priprema ozbiljno VR pojačanje – procureli detalji za Oculus Quest 2

Iako nije planirano za danas, par videa Facebook Oculus Quest 2 VR kompleta je procurelo danas na Facebook Blueprint vebsajtu. Neke informacije su uspešno obrisane ali su snimci ipak završili na yotube-u.

Na osnovu skupljenog materijala, evo šta može da se očekuje unutar mašine:

  • Qualcomm Snapdragon XR2 procesor
  • 6GB RAM
  • Skoro 2K rezolucija na svakom oku –  50% više piksela nego na Quest 1
  • 3D pozicioni audio
  • Nova ergonomija kontrolera
  • Opcionalnih 256GB ugrađene memorije

Ukoliko ste vlasnik prethodnog Quest modela, obradovaće vas da ćete sve igre koje ste igrali na njemu moći igrati i na novom Quest 2. Novi set je dobio i udobniju i fleksibilniju traku, da bi ste ga lakše skinuli sa glave a manji je i lakši od svog prethodnika.

Očekujemo da više informacija dobijemo na zvaničnom predstavljanju proizvoda ove srede, 16. septembra na Facebook Connect konferenciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top