PlayStation 5

Sony se razmahao! Najavljena nova Harry Potter igra – Hogwarts Legacy

Dolazak nove generacije Playstation konzola obeležiće i povratak čuvene franšize u vidu video igre.

Tokom spektakularnog PS5 događaja, Soni je imao prilike da se pohvali otkrivanjem Harry Potter igre, o kojoj sem kroz glasine nismo čuli do sada.

Trejler prikazuje prilično impresivnu količinu detalja, usnimljenu putem Playstation 5 konzole. Hari Poter neće biti glavni protagonista u igri, ali univerzum kreiran od strane Dž. K. Rouling je prepun potencijala kao video igra.

Warner Bros već dugo radi na Hogwarts Legacy, open-world igri sa radnjom koja se odvija dosta pre one iz knjiga i filmova. U trejleru predstavljana zapravo nije predstavljen pravi protagonista, tako da ćemo najverovatnije sami kreirati glavnog lika.

Izgleda da je prvi PS5 događaj u junu bio ništa posebno u odnosu na ovaj, pošto je sada Soni stvarno pokazao šta sve ima da ponudi igračima na Playstation 5 hardveru. Ovo nije jedina premijerno najavljena igra, pošto je Soni predstavio i Final Fantasy XVI.

Za sada nema drugih detalja, ali možete pogledati trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top