PC

The Witcher 3 dolazi na PS5 i Xbox Series X sa brojnim poboljšanjima, isto važi i za PC

Prirodno je da veliki broj izdavača sprema igre za narednu generaciju konzola, pogotovu oni čije će se igre uskoro pojaviti, ili oni sa i dalje aktuelnim multiplejer igrama, ali CD Projekt Red donosi pravo iznenađenje.

The Witcher 3: Wild Hunt će se pojaviti za Playstation 5 i Xbox Series X konzole. Da, singlplejer naslov iz 2015. godine, doduše odličan naslov, će se pojaviti za next-gen konzole u narednim mesecima.

The Witcher 3 će na ove konzole doći kao Complete edicija, sa svim uključenim ekspanzijama, ali i brojnim grafičkim poboljšanjima. Tu se pre svega misli na osveženi vizuelni izgled igre, dodavanje ray-tracing detalja, kao i brže učitavanje, dok verovatno postoji još planiranih poboljšanja.

Pošto CD Projekt Red vodi politiku da ono što je dodatno ne košta, i ova nadogradnja će biti potpuno besplatna za postojeće vlasnike trenutne The Witcher 3 verzije na PS4 i XOne konzolama, dok će novi igrači naravno morati da je kupe. Ovo je dobra vest i za igrače na PC-u, pošto će blagodeti nove verzije biti dostupne i igračima na ovoj platformi.

Datum izlaska za sada nije poznat, ali je ovo još jedan razlog više za uzimanje nove generacije konzola.

CD Projekt Red će isto učiniti i sa Cyberpunk 2077, gde će takođe kasnije doći next-gen verzija

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top