Vesti

Sid Meier’s Starships, nova potezna strategija od Sid Meiera

Kao što se Beyond Earth bavi špekulacijom šta se desilo sa ljudskom rasom kad se otisnula u svemir posle Civilizacije V, tako se nova turn-based strateška igra Starships bavi periodom “posle” BE-a.

Naime, ovo je prva igra na kojoj će zaista raditi Sid Meier glavom i bradom i predstavljaće klasičnu poteznu strategiju u svemiru o avanturama i nedaćama koje će zadesiti ljudsku rasu kad se sa novokolonizovane planete ponovo otisnu u svemir. Igra je planirana za izlazak neočekivano brzo (spominje se datum early 2015), a trebalo bi da se pojavi za PC, Mac i iPad.

Takođe se spominje ideja da postoji neka vrsta povezanosti između igara Sid Meier’s Starships i Beyond Earth za igrače koji poseduju oba naslova. Interesantno na prvi pogled – ali debakl pod imenom BE tera sa razlogom na zazor i oprez.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top