Vesti

Shadowrun: Hong Kong na Kickstarteru za samo par sati skupio traženi novac

Ekipa iz Harebrained Schemes studija koja je zaslužna za reborn Shadowrun franšize u svet cRPG igara, sa naslovima Shadowrun: Return i Shadowrun: Dragonfall, pokrenula je novu kampanju na Kickstarteru za treći po redu naslov u njihovom Shadowrun serijalu – Shadowrun: Hong Kong.

photo-1024x768

Ovoga puta im je potrebno samo 100 000 dolara kako bi izveli sve ono što planiraju sa Hong Kongom, a ovu cifru su na Kickstarteru prešišali za svega par sati. Igra je samo prvog dana sakupila trostruko veći iznos, što dovoljno govori o tome kakvo je raspoloženje fanova kada je u pitanju ovaj naslov.

Kampanju možete naći ovde – www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top