PC

Battlefield: Hardline statistike iz bete

Naslov vesti je slobodno mogao da se završi sintagmom “besramna reklama”, s obzirom da na “informacije” koje su EA i Visceral podelili sa javnošću vezanom za Battlefield: Hardline open betu.

3

Naime, sudeći po rečima vlasnika kompanije Visceral, koja inače razvija pomenuti naslov, “više od šest miliona igrača učestvovalo je u beti, a ova kompanija je potpuno oduševljena brojem i odzivom.” Takođe, ove kompanije nastaviće da unapređuju igru na osnovu informacija koje su dobili od igrača – nadamo se samo da se debakl kao sa igrom Battlefield 4 neće ponoviti.

EA nije propustila da pecne Activison, pa su pomenuli igru Destiny koja je u open beti imala “samo” 4.6 miliona igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top