Nintendo 3DS

Evo kako prebaciti podatke sa starog na New Nintendo 3DS (Video)

Prebacivanje podataka sa starog modela na New Nintendo 3DS se ispostavilo kao prilično zamarajuća operacija, pre svega uzimajući u obzir činjenicu da je Nintendo u novi model odlučio da ugradi Micro SD karticu umesto dosadašnje standardne (što bez obzira na sve, mislimo da je bila dobra odluka).

Kako bi pristupili card slot-u, sada je potrebno i malo “šrafcigerisanja”, ali verujemo da je ovo operacija koju ćete uraditi verovatno samo jednom.

U želji da što više pojasne ovaj i inače ne toliko komplikovan proces, Nintendo je pripremio video walkthrough koji će vam pomoći da bolje razumete potrebne korake za System Tranfer.

New Nintendo 3DS je od danas dostupan u Evropi i Americi. Konzola donosi brojna poboljšanja u odnosu na dosadašnji model a detaljno se o svemu možete informisati u našem specijalu posvećenom reviziji Nintendove popularne prenosne konzole.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top