PlayStation 4

The Order: 1886 walkthrough procureo na internet. Igra nije duža od 5 sati?

YouTube kanal PlayMeThrough je nedelju dana pre zvaničnog izlaska The Order: 1886 objavio ceo walkthrough za igru.

Kako je ovo moguće, odnosno da li će ovaj kanal preživeti neizbežne tužbe Sonija, ostavimo po strani. Ono što je posebno interesantno je to da je igraču trebalo svega nešto više od 5 sati kako bi kompletirao celu igru!

U ovih 5 sati su uključene i cutscenes koje ne mogu da se prekinu i koje treju negde oko dva i po sata, što nas dovodi na izuzetno kratkih dva do tri sata gameplay-a. Ostaje nam da vidimo da li će ovo zaista tako biti, ili su sa ovog youtube kanala igru prešli u speedrun maniru. Mi nismo hteli da spojlujemo igru, gledanjem gore pomenutog walkthrough-a.

Inače povodom ovoga se oglasio i Andrea Pessino, CTO Ready At Dawn studija koji stoji iza igre. On je na Twiteru najpre pokušao da objasni neke stvari u vezi igre, ali je u jednom trenutku izgubio živce i postovao: “I am done commenting on clickbait rumors about game length, “downgrade” idiocy and such nonsense. Don’t bother asking.

The Order: 1886 izlazi za Playstation 4 ove nedelje, tačnije u petak 20. februara. Opis igre i naš sud o istoj, naravno uz komentar i o dužini igre, očekujte u sledećem PLAY! Zine-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top