PC

World of Warcraft od sada prilagođen i za daltoniste

Narednim, v6.1, pečom za World of Warcraft, kompanija Blizzard će se specijalno pozabaviti igračima koji pate od nekog oblika daltonizma i olakšati im igranje.

Naime, peč će uneti u igru protanopia, deuteranopia i tritanopia filtere za daltoniste kao i novi “UI Colorblind mode” koji će pored imena ajtema navoditi relevantne podatke kao npr. njegov raritet. Tako da ako preko plavog komada opreme prevučete miša igra će ispisati “Rare” pored imena ajtema koji je u pitanju što će definitivno otkloniti sumnju o kvalitetu istog. Takođe, ranije spomenuti filteri trebalo bi da pomognu igračima koji pate od dihromatskog i trihromatskog daltonizma.

Peč se za sada testira na PTR serverima, a tačan datum izlaska još nije poznat.

Izvor – KlanRUR

1

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top