PC

Battlefield Hardline beta je imala preko 7 miliona igrača

Izgleda da je još jedan dan = još milion igrača koji učestvuju u Battlefield Hardline beti. Nakon što je ovog meseca beta konačno privedena kraju, EA je odlučio da sa nama podeli neke od statistika koje se tiču najpopularnijih oružja, game modova i slično.

Pre svega, sedam miliona igrača je učestvovalo u beti. To je za milion više u odnosu na izjavu prvog čoveka Visceral Games-a koju smo nedavno preneli, i koju je on dao poslednjeg dana bete. Kao što smo već napomenuli, EA voli da se pohvali činjenicom koliko je njihova brojka učesnika znatno veća u odnosu na 2.4 miliona učesnika bete za Destiny, mada ovo poređenje svakako nije ravnopravno, imajući u vidu da Destiny nije imao PC betu (a ni PC izdanje, kad smo već kod toga), a poznato je koliko su beta testiranja popularnija i češća pojava na PC-u kao platformi u odnosu na konzole.

Među statistikama koje su sada objavljene, vidimo da su policajci znatno uspešniji u odnosu na pljačkaše, Hotwire se pokazao kao omiljeni među fanovima, a najpopularnija klasa je Operator.

Više informacija i statistika pogledajte na slici ispod koju su pripremili iz EA-a:

Battlefield Hardline's beta je imala preko 7 miliona igrača

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top