PC

Novi datum izlaska za Project CARS je 2. april

Bandai Namco games je objavio da je novi datum izlaska za Project Cars PC, PS4 i Xbox One za evropsko tržište – 2. april. Digitalana i fizička verzija igre će se pojaviti u prodaji tog dana.

Ovo je već drugo odlaganje datuma izlaska za ovaj naslov, doduše ovoga puta samo za manje od dve nedelje u odnosu na već zakazani datum. Igra je prvobitno najavljena da će izaći u novembru prošle godine, međutim datum je pomeren na 20 mart za Evropu.

Za sada nije poznato kada će se tačno pojaviti verzije za Wii U i SteamOS/Linux, ali možemo da predpostavimo da se radi o nekoliko meseci kasnije u odnosu na gore pomenute platforme.

Project CARS je inače verovatno najiščekivanija driving igara ove godine, a ovoga puta ćemo vas podsetiti na “Start Your Engines” trejler od pre mesec dana:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top