PC

Ne kupujte Darkest Dungeon preko Windows Game Store prodavnice

Kreator hit igre Darkest Dungeon koja je naprečac osvojila Steam, Tyler Sigman upozorio je korisnike da ne kupuju njegovu igru preko Windows Game Store servisa pošto je u pitanju lažnjak.

Nekoliko znakova pokazuju da nešto ozbiljno nije ok sa WGS “verzijom” – prvo, Darkest Dungeon na tom servisu košta dve i po funte, dok je na Steamu čak 15. Drugo, celokupan download iznosi samo 2 MB što ukazuje da je najverovatnije u pitanju neki spyware i treće i najsmešnije je da je opis igre napisan na tarzanskom engleskom: “Darkest Dungeon is a Strategy game.Player will employee, train and control a team of heroes in Darkest Dungeon Game. They will journey through warrens, twisted forests, crypts and other strangling places and they will be confronted by monstrous creatures which are unimaginable with these there comes calamities like stress, disease and famine.”

Naravno, da tu ne bude kraj postarao se “gospodin” Chowdary koji je okačio ovu abominaciju na WGS gde se na SS igre koja stoji na stranici gde se ista prodaje jasno vidi poruka “Activate Windows”. Smešno i tužno.

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top