Vesti

Microsoft: Očekujte velika iznenađenja za Xbox na ovogodišnjem E3-u

Aaron Greenberg, prvi čovek zadužen za marketing microsoftove Xbox divizije, izjavio je da kompanija sprema velika iznenađenja za ovogodišnji E3 sajam.

On je rekao da će ove godine Microsoft imati malo drugačiji pristup konferenciji ali i da će sav fokus biti usmeren na igre. Prema njegovim rečima, gejmeri koji su uložili novac u Xbox One će osetiti da je to bila “veoma, veoma dobra odluka”.

Ostaje nam da vidimo da li se radi o standardnom marketingu ili nam iz Microsofta zaista pripremaju nešto uzbudljivo ove godine. E3 2015 se održava od 16 do 18 juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top