PlayStation 4

Sony i dalje nije siguran šta će biti sa PS Plus edicijom za DriveClub

Prvi čovek evropskog ogranka Sony Computer Entertainment-a Jim Ryan ponovo se oglasio u vezi inafamozne PS Plus besplatne edicije za Drive Club, i ponovo nam nije saopštio gotovo nikakve vesti, što bi se moglo protumačiti i kao da nam je zapravo saopštio negativne vesti.

Upitan da li možemo da očekujemo ovu verziju DriveClub-a, i kada, Ryan je samo rekao da još uvek razmatraju mogućnosti za izlazak te igre, ali da u ovom trenutku ne može ništa da saopšti.

Da podsetimo, PS Plus Edicija igre je trebalo da se pojavi kada i full verzija igre, još oktobra prošle godine. Najavljivana je kao jedna od glavnih pogodnosti koju će donositi PS Plus pretplata, koja je na PS4 obavezna za online igranje.

DriveClub je imao problema sa online komponenetom kada je igra izašla, a planirana PS Plus edicija se iz ne baš potpuno jasnih razloga stalno odlaže. Čak i ako se nekada bude pojavila, definitivno neće ostavljati isti utisak koji je trebalo da ostavi skroz nova next-gen trka, još prošlog oktobra.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top