Vesti

Evo kako Square Enix vidi Iron Man-a (kao space ninju)

Square Enix i Marvel Comics sarađuju već neko vreme a poslednje što je izašlo iz njihovih zajedničkih napora je ova Play Arts Kai Iron Man figurica.

Kao što verovatno znate, Square Enix je svoju slavu stekao pre svega preko Final Fantasy naslova, verovatno najpopularnije serije jRPG-ova na svetu. Njihove igre imaju specifičan vizuelni stil koji se često oslika i na modelima vrlo kvalitetnih Play Arts Kai figurica (koje drži Square Enix ), bez obzira iz koje franšize ti likovi dolazili.

Ovoga puta imamo priliku da vidimo kao izgleda Tony Stark u svom IronMan odelu. Jasno se može videti i japanski uticaj ali bilo kako bilo, ako ste ljubitelj IronMan-a, sumnjamo da biste se požalili da se ova figurica nađe na vašoj polici.

Play Arts Kai Iron Man će u prodaji biti dostupan sredinom ove godine. Cena, prava sitnica – 120 dolara.

1

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top