PC

Fable Legends će biti free to play za Xbox One i Windows 10

Microsoft je upravo objavio da će Fable Legends biti free-to-play igra, što je moramo da priznamo interesantna razvoj događaja.

Igra će biti dostupna za Xbox One i Windows 10 PC mašine. Mali “twist” kod onog F2P, kada je u pitanju Xbox One platforma je to što se pri tome podrazumeva i da plaćate mesečnu  Xbox Live Gold pšretplatu, nešto što smo videli i kod dosadašnjih F2P igara na Xbox platformi, kao što je recimo bilo i za World of Tanks. Takođe ne možemo da kažemo da smo fanovi odluke da igra izađe za Windows 10. Ostaje nam da vidimo hoće li ovoga puta takav eksperiment Microsofta da izbacuju igre ekskluzivno za određenu verziju njihovog operativnog sisteme doneti neki rezultat, pošto se to u prošlosti pokazalo kao vrlo loša ideja već nekoliko puta.

Prema najavama, radiće se on najpristupačnijoj Fable igri do sada, gde naravno ne mislimo samo na cenu. Ceo story mod ćete moći da odigrate “za dž”, a on će uključivati mogućnost da igrate i sa herojima i sa vilanima.

Ostaje nam da vidimo na koji način će u igru biti implementirane mikrotransakcije, što je ujedno i nešto čega se najviše plašimo kada je ovaj naslov u pitanju.

Fable Legends za sada nema tačan datum izlaska a jedino što znamo je to da će igra izaći ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top