PC

Dota 2 probila brojku od milion trenutno aktivnih igrača

Dota 2 je prva igra na Steamu koja je probila brojku od milion trenutno aktivnih igrača.

Gledajući današnje statistike, igra je ovog dana “pikovala” na  preko 1 060 000 aktivnih igrača koji su u jednom trenutku bili u igri.

Drugo mesto na Steamu je skoro konstantno rezervisano za Counter-Strike: Global Offensive. Celu listu možete pogledati na slici ispod.

Ako bi u obzir uzeli i ostale PC igre koje nisu na Steamu, Minecraft takođe ima preko milion aktivnih igrača svaki dan. Međutim, ono što bi posebno trebalo istaći je to da je ubedljivo najpopularnija MOBA igra na svetu League of Legends. Riot je nedavno objavio da igra u određenim trenutcima ima i preko 7,5 miliona aktivnih igrača! Kao poređenje ne bi bilo loše istaći da je ceo Steam kao platforma, uključujući sve igre, svoj rekord postavio sa 8.5 miliona aktivnih igrača. Još jedan interesantan podatak, kada uzmemo u obzir to da u određenim trenucima sam LOL ima više igrača nego ceo Steam!

23

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top