PlayStation 3

The Last Guardian ipak još uvek u razvoju

Posle inicijalnih vesti da Sony nije obnovio trademark za The Last Guardian, puno fanova se (po ko zna koji put) osetilo razočaranim kada je ova igra u pitanju. Međutim, dobre vesti stižu iz zvaničnih izvora, pošto je Sony potvrdio da je igra i dalje u procesu razvoja.

7

Igra nije otkazana, iako zvanični razlog zašto zaštitni znak nije obnovljen nije dat. Kako se čini, moguće je da se radilo i jednostavno o nečijem propustu, pošto je Sony pokrenuo peticiju za obnavljanje The Last Guardian zaštitnog znaka.

Lepo je čuti da je igra i dalje u razvoju, mada to što je izgleda neko iz sonija zaboravio da bi trebalo da obnove trademark, dovoljno govori o tome u kakvu je situaciju razvoj ove igra zapao.

Da podsetimo, The Last Guardian je inicijalno planiran kao PS3 naslov i otkriven je sada već davne 2009-e, kao jedan od udarnih sonijevih naslova za čitavu PS3 generaciju. Igra je zatim upala u velike probleme, prvi čovek Team Ico studija Famito Ueda čak više i nije zaposlen pri soniju, a rad na ovoj igri je nastavio po ugovoru. Sada je prilično izvesno da igra, ako se ikada i bude pojavila, neće izaći za PS3 i da će najverovatnije biti PS4 naslov. Mada ko zna, kada je The Last Guardian u pitanju, čak i PS5 ne zvuči tako nerealno.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top